Онлайн банката Revolut вече ще използва обменен курс на Revolut за

...
Онлайн банката Revolut вече ще използва обменен курс на Revolut за
Коментари Харесай

Revolut вече има собствен обменен курс за валути. Какво означава това за клиентите на банката?

Онлайн банката Revolut към този момент ще употребява " обменен курс на Revolut " за продан на валута, оповестиха от компанията в имейл до клиентите й. Този обменен курс ще се дефинира от самата банка и ще е динамичен, защото ще отразява пазарните промени в действително време.

" Досега използвахме термина " действителен обменен курс ", с цел да опишем валутните си курсове. Сега разбираме, че понятието " действителен " валутен курс може да се пояснява по друг метод и може да значи разнообразни неща за другите хора ", мотивираха решението за смяната от Revolut.

Това значи, че всякога, когато правите продан на валута, като употребявате Revolut, банката ще употребява обменен курс на Revolut, също така ще прибавя такса (ако е приложима) и, когато е допустимо, ви демонстрира общата цена.
 Хакери откраднаха над $20 милиона от Revolut
Хакери откраднаха над $20 милиона от Revolut

Дефект в системата?

Таксата, която се начислява е такса за продан. Това е променлива такса (което значи, че тя също непрекъснато варира), която зависи от параметрите на вашия продан (като да вземем за пример валутата, която обменяте, и момента на обмена). Можете да видите какъв брой е тази такса в приложението.

Обмените на валути се зачитат към лимита за добросъвестно потребление на обмена, в случай че сте клиент на банката с проект Standard или Plus (но не и в случай че сте клиент с проект Premium, Metal или Ultra).

Тези промени ще важат за разпоредбите и изискванията за клиентите на Revolut след 60 дни.
 Revolut няма да получи банков лиценз на Острова - най-малко към този момент
Revolut няма да получи банков лиценз на Острова - най-малко към този момент

Причината - опасения, свързани с отчетността на компанията
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР